Annons
Annons


Ynglingagatan 17


Hej tråkiga långfredag! Här tar vi det lugnt precis som man ska, men har njutit av en just väldigt lång promenad i ytterskärgården i solen, och nu äter jag godis. Vi har så kallat aprilväder, snö och sol lite om vartannat. Jag tittar in här idag med några finstämda bilder från ett av veckans objekt till försäljning i Stockholm som bjuder på ett luftigt kök med vackra fönster.

Annons

Jag älskar den här typen av soffbord. Nu är jag väldigt nöjd med mitt glasbord, men skulle jag byta ut det skulle det definitivt bli något i den här stilen.

Lägenheten bjuder på en innovativ planlösning, med ett litet krypin bakom bokväggen i vardagsrummet där sängen är placerad. I den här lägenheten har man fått in mycket på relativt liten yta. Jag hjälper en kompis och kikar lite efter den perfekta tvåan, och det är rätt svårt då man hela tiden måste ge avkall på något; eller är det någon som ska sälja en tvåa vid Tegnérlunden med mycket sekelskifteskänsla, balkong, matplats i kök, plats för en dubbelsäng i mitten av sovrummet, bra förvaring, låg avgift, pardörrar och kakelugn. Det är bara minimikraven, det finns fler önskemål också. Jag har en känsla att det kommer att ta en stund innan vi hittar den…

Photo: via Fantastic Frank

DELA (40)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar