Annons
Annons


X-MAS WISHLIST


Önskelistorna duggar tätt överallt, så jag tänkte att jag skulle svänga ihop en egen. Men utöver ljusstaken i bambu från Svenskt Tenn som jag älskar och en härlig inredningsbok om Joseph Dirand som jag önskat mig länge, kunde jag inte komma på något direkt faktiskt.

Annons

Men till köket behövs det ändå lite nytt; durkslaget som Paola Navone designat för Serax skulle gärna få ersätta mitt gamla slitna exemplar. Dessutom försöker jag att skära ner på kaffet och skulle behöva en snygg klassiker att värma tevatten i. Och de italienska glasskålarna från Hay har jag lovat mina tjejer så dem vill vi ju ha här hemma. Plus ett härligt doftljus så klart; det är alltid roligt att få!

Inte världens roligaste önskelista kanske.. Jag får tänka till och återkomma med en lite glammigare version kanske?

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar