Annons
Annons


X-mas by Georg Jensen


georg-jensen-jul-77

Som jag berättat tidigare har jag ljushållare från Georg Jensen i min gran.

georg-jensen-jul-76 2016-Set-med-ljusstakar-magnolialoev-och-magnolialoev-med-baer-guldplaeterad

2016 års ljusstakar designades med adventskransen i fokus och har mjukt organiska former med magnolialöv, den ena med bär. Jag kompletterar nog min samling med dem i år, så fina! Känner ni igen hemmet ovan på bilderna så är det mycket riktigt Pernille Teisbaeks hem i julskrud.

Annons

Nu har jag landat i soffan efter en minst sagt hektisk vecka. Så mycket som pågår på alla fronter den här tiden på året. Men nu börjar det mesta falla på plats inför julledigheten. Nedräkningen har börjat. Fin fredag alla!

Photo: via Elle.dk

 

LÄS OCKSÅ

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar