Annons
Annons


WORK IN PROGRESS


10735435_825791194209714_1846181646_n

 

Jag är ledsen över den dåliga uppdateringen här, men 7-åringen har sportlov och vi har kvalitetshäng. Ja, jag tänkte att vi skulle umgås och pyssla lite samtidigt här hemma. Idag tänkte jag slipa bordet lite lätt. Det har ju en jättefin patina som jag inte vill förstöra genom att slipa det rent, men även en del målarfärgsfläckar som jag inte vill ha kvar. Hade tänkt att detta skulle vara lätt som en plätt att dra över med slipmaskinen lite lätt. Tyvärr gick det inte alls enligt plan, då slipmaskinen var alldeles för brutal, utan detta kräver att man står i dagar och handslipar för det rätta resultatet… Trist historia.

Annons

 

FullSizeRender

 

Så jag tror jag tar och målar lite istället 🙂 Eller så går vi ut i solen och njuter…

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar