Annons
Annons


Winter Magic


IMG_2097

När jag stack ut näsan på balkongen i morse såg det ut så här! Synd att jag aldrig kom iväg med granen till grankyrkogården i kvarteret. Nu blir det lite bökigare.

IMG_2170

Jag bestämde mig för att krypa tillbaka ner i sängen. Extra härligt eftersom jag bäddade rent med mina fina lakan från MeliMeli Home innan jag gick och la mig igår kväll. Liksom många andra går jag på någon slags halvfart denna vecka. Så mysigt att hänga i mitt krispiga sovrum idag, då snön ligger tjock på hustaken och ett helt magiskt ljus bildas inomhus. Och stan blir alldeles tyst när snön har fallit. (Ni ser väl inte mitt fula nattduksbord som jag fångade upp ur grovsoporna. Jag ville ha något enkelt som inte gör något väsen av sig, men givetvis ska det målas. Nu skriker det ”shabby…”).

Annons

IMG_2185

Som jag berättade tidigare, klämde jag intensivt ett par bra böcker under de röda dagarna. Så fort jag kommer tillbaka hem till Stockholm så slutar jag läsa. Vart tar tiden vägen här hemma egentligen?

IMG_2121

Dagens läsning; Välkommen till Amerika, som jag påbörjat. Den verkar lovande.

IMG_2165

Ännu en bok, Aftonland, ligger och väntar på nattduksbordet. Jag ska läsa dessa innan allvaret drar igång nästa vecka! Jag återkommer med recensioner. Snälla, tipsa gärna om bra böcker i kommentarfältet.

IMG_2095

Underbara snöflingor virvlar ner utanför fönstret och jag stannar nog rätt länge i sängen med min bok idag!

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (3)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate


Annons


Laddar