Annons
Annons


What’s up


unnamed

Det händer mycket spännande i inredningssvängen här i Stockholm just nu, men får jag tacka nej till det mesta på grund av för mycket jobb. Nya concept-butiken These Affairs på Malmskillnadsgatan slår upp portarna inom kort. Läs mer här.

Annons

ESTERIÖR POP UP 1ESTERIÖR POP UP 2

Likaså var jag bjuden på fest hos Esteriör på Åsögatan i kväll. Under fem dagar öppnar det nya svenska inredningsföretaget Esteriör en inrednings-pop up på där du kan inspireras, drömma dig bort och shoppa.

Tillsammans med några av Sveriges just nu mest spännande inredningsföretag har Esteriör inrett tre rum och kök på Södermalm i Stockholm. Med lampor från BXXLGHT, sammetssoffor från MELMELI, blommor från Bunches by Blomrum och tapeter från Björklund & Wingquist har de inrett det vackraste hem du kan tänka dig.  Lägenheten, som egentligen är ett galleri, kommer framför allt att vara inspirerande och visa vilken inredningsstil Esteriör står för men också fungera som en butik.

Det kommer inte bara erbjudas en spännande inredningsupplevelse utan även vara olika aktiviteter såsom spelningar, författarsigneringar och matlagning i pop-upen. Esteriörs inrednings-pop up ligger mitt i SOFO på Åsögatan 136 och är öppen i fem dagar mellan 2-6 december.

STIL_INSPIRATION_From_Today_1

Tyvärr krockade detta event med Residences Stora formpris som också går av stapeln i kväll. Så spännande! Därför ska jag bokstavligen kasta mig ut genom dörren nu (bloggar medan nagellacket torkar) för att möta upp tjejerna bakom bilden ovan, Pella och Sara, för en drink före middagen.

 

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (3)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar