Annons
Annons


WELCOME!


ulrika-1-2-3

 

Hej och kul att ni hittat hit till min nya blogg, och jag hoppas att ni kommer att gilla det ni ser. Jag tänkte mig inga större förändringar, utan fortsätter som tidigare att varva glimtar från mitt hem och liv med inspiration från annat håll. Ja, det handlar ju i första hand om inredning, men även annat som intresserar mig, som resor, mode, familjeliv (har ju två små tjejer), mat och trädgård. Ja, det mesta inom livsstil helt enkelt.

Annons

 

Min nya annons- och samarbetspartner är Tailsweep, så om ni är intresserade av att samarbeta med mig kan ni höra av er till dem (eller mig givetvis).

 

För att göra det hela enkelt för er läsare har jag samma bloggnamn som tidigare, men med ett litet .com efter. Har ni synpunkter på bloggens nya utseende så tar jag tacksamt emot era reflektioner. Själv tycker jag kanske texten är lite för bred i förhållande till bildernas bredd, men det är något som jag får lösa på sikt.

 

Jag blir jätteglad om ni lämnar en kommentar och berättar vad ni vill se mer av här hos mig, eller kanske bara säger hej! I vilket fall är ni varmt välkomna hit. Nu kör vi!

 

Welcome to my new blog, dear readers! I will continue in the same way as at the old place; that means that interior design is what this is mostly about, but also beautiful things in life in general, such as travels, good food, family life, and a dash of fashion. I hope you will like it!

 

Foto: Alice Johansson

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)Annons


Laddar