Annons
Annons


Warm minimalism


Daphne-Javitch-9

Det här kanske man skulle kunna tro är ett sommarhus i Grekland, men det är faktiskt en cityvåning på Lower East Side i Nyc där wellness gurun Daphne Javich bor. Även om det är minimalistisk så finns det ändå en varm känsla genom tak, golv och detaljer i brunt trä. Jag har ju själv bruna golv hemma, och givetvis drömmer jag om såpaskurade ljusa golv, men jag måste ändå slå ett slag för bruna golv då det är väldigt barnvänligt. Jag skulle inte stå ut om fläckar syntes. Dessutom är ju brunt inne igen. Tur för mig!

Annons

Daphne-Javitch-4Daphne-Javitch-2Daphne-Javitch-21Daphne-Javitch-13Daphne-Javitch-11Daphne-Javitch-23

Vi avslutar en skön helg med mycket aktiviteter. I fredagskväll hade vi hyrt en idrottshall här i kvarteret och körde barnkalas med tema gymnastik; en enklare bana, dansmemory och andra lekar. Succé. Ni kommer kanske ihåg att jag skrev en krönika om detta för ett par år sedan, och denna gång sänkte vi ribban ytterligare. Vi hade inte ens en tårta, utan hämtade pizza i butiken intill hallen som vi åt ur kartongerna sittandes på golvet med bänkar som bord, och fick glass levererat lite senare som efterrätt.

Förhoppningsvis fick föräldrarna hem glada barn som inte var utmattade och sockerstinna, utan behagligt slutkörda och somnade ovaggade.

LÄS OCKSÅ

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar