Annons
Annons


WANT WEAR READ NEED


inred-med-vaxter

 

NEED Jag måste nog få vara lite mallig och säga att jag nog har gröna fingrar då allt växer så det sprakar här hemma. Nackdelen med det är att krukorna spretar åt alla håll, då jag anpassar krukan efter växten. Nu skulle jag vilja göra tvärtom; nämligen investera i krukor jag kan leva med länge, ställa ut dem där jag vill ha dem, och sedan anpassa växterna efter krukorna. Och de allra vackraste krukorna är Carina Seth Anderssons. Och den här färgkombinationen som Lotta skapat ovan skulle vara alldeles perfekt i mitt hem.

Annons

unnamedWEAR Badsäsongen är här, och Totêmes Positano Swim Suit måste vara säsongens snyggaste badplagg! Varning för att klicka in på deras Summer Essentials, man vill ha allt!

 

 

K19_ProductCover-457x300

 

READ Idag tänkte jag mig en långsam söndag med tid för återhämtning. Jag ska nog gå ner till Pressbyrån och köpa senaste numret av Kinfolk Magazine, då jag inte bara vill läsa detta nummer utan det passar ju dessutom alldeles perfekt som coffee table book i mitt nymålade vardagsrum. Älskar när man kan använda magasinen som inredningsdetalj istället för att skicka dem till pappersinsamlingen när de är utlästa.

 

Varens-trender-Residence-Riksbyggen-foto-Kristofer-Johnson-Styling-Elin-Kicken-Eva-Lotta-Sundling11-700x904

 

NEED Jag har fortfarande en provisorisk lamplösning i köket. Det är ju då med provisoriska lösningar, att de lätt tenderar att bli permanenta. Men jag har ingen riktig självklar lösning, utan hittills har ju Flos Aim varit den starkaste kandidaten men då jag har en takrosett där oroar jag mig för att det kommer att se konstigt ut, och taket är så skört och om jag börjar borra i det kanske alltihopa lossnar och jag åker på en takrenovering. Så jag vill helst använda de krokar som finns på plats. Men de senaste veckorna har jag funderat på om en stor kon kanske är vad jag ska ha. Vad tror ni, skulle det bli bra här? Eller kanske blir det för hårt mot mina vita köksluckor… To be continued…

 

Photo: Kristofer Johnsson

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate


Annons


Laddar