Annons
Annons


WANT WEAR READ NEED: APRIL 2016


rodebjer_ss16_cami_airy_light_indigo_front_focus_3

 

WEAR: När jag var inne i Rodebjers nya tjusiga flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg häromdagen fastnade jag för den här blusen. Men allvarligt talat, hur många volangblusar kan man ha!? Detta har till och med blivit ett begrepp hos ett par vänner till mig; en Ulrika-blus. Den fick hänga kvar, men fin var den!

Annons

 

Skärmavbild 2016-04-13 kl. 16.40.08

 

WANT: Nu var det länge sedan jag unnade mig en fin väska, och det var dessutom länge sedan jag fick ett sånt habegär som när jag lade ögonen på Chloés Hudson Mini. Wishlist.

 

3884_1c5ec5f2fc-23kan06000n02-w880

 

NEED: Jag har precis fått hem ett gäng fina kuddar i senap, havre och vanilj från Linum, men jag hoppade den här finingen. Tror dock att jag måste komplettera för att samlingen ska bli komplett. Mina kompisar tycker att jag blivit så bohemisk på senare år, och kanske stämmer det. Eller så gillar jag den här kudden bara för att den påminner mig om en marockansk matta. När man har fått dem på huvudet ser man inget annat, och skönt att det inte bara är jag

 

Skärmavbild 2016-04-13 kl. 16.44.07

 

READ: Ursäkta den suddiga bilden, men när jag såg på Denise Rudbergs instagram att hennes nya bok snart går i tryck blev jag så nyfiken. En ny planerad triologi chic lit, som jag vanligtvis inte brukar läsa, men detta verkar spännande! Jag menar titeln på serien är ju STHLM QUEENS; kan det bli mer lockande!? Går att förbeställa redan nu och kommer ut lagom till sommaren och hängmattan.

 

Det här var ett nytt inslag hos mig, inspirerat av Weronica men klassiskt i bloggsammanhang. Det är ska jag fortsätta med varje månad, tänkte jag. Häng på du också!

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate


Annons


Laddar