Annons
Annons


WANT WEAR READ NEED


18270-1

WANT – Jag behöver en ny röd liten väska i höst, och den här godingen från Chloé är den som står högst på önskelistan. Det var väääldigt länge sedan jag unnande mig en väska, men jag har ju så många lampor på önskelistan nu. Ni vet, en del är väsk- eller skotjejer osv. Jag – en lamptjej.

Annons

 

Rodebjer_Hamada_Cocoa_Black_Front

WEAR – Jag läste att det är inne med volanger nu, men i min värld är de ju alltid det då jag älskar volanger och den här toppen plus kjolen står det mitt namn på. Helst i grönt dock.

 

131369_2

NEED – Jag körde en detox förra veckan, men något som jag aldrig kommer att sluta med är kaffe! Men jag försöker skära ner och bara dricka kaffe på morgonen och dricka te istället resten av dagen. Så nu behöver jag en ny tekanna och Alessis Cha Kettle är en stark kandidat.

 

7584421746790_008_b

 

READ – Jag gillar det vackra omslaget på den här boken, och kanske är det just vackra kokböcker som kan få mig att intressera mig mer för att laga mat… Värt att testa!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar