Annons
Annons


WANT WEAR NEED READ


SCENTED-CANDLE-CINEMA-BLEU-768x768

 

WANT Nu när hemmamyset har kommit igång på riktigt vill jag ha nya doftljus. Marie-Stella-Maris som jag upptäckt via Lotta står högt på önskelistan.

32801262-origpic-1c9431

WEAR När vi besökte Dry Studios förra veckan fick jag upp ögonen för  AnnLouise Landelius väskor. Så snygga. Tyvärr kan man inte se dragkedjan på väskan här som jag fastnade för, men den är som en vacker detalj i sig (syns bättre på den här modellen).

Annons

 

När vi var där och minglade var det ju fullt med folk, så jag hade tänkt gå tillbaka och ta lite bilder, men en av mina favoritbloggare hann före; Pella som förresten har flyttat till Elle Decoration! Kila in här och här för mer bilder.

 

Den_allvarsamma_leken

 

READ Jag tror jag måste damma av en av mina favoritromaner i bokhyllan, nämligen Söderbergs Den allvarsamma leken om den förbjudna kärleken mellan Arvid Stjärnblom och Lydia Stille. Tydligen är den inspelad i Budapest för att gestalta sekelskiftets Stockholm på bästa sätt, och jag ser verkligen fram emot att se denna film. Premiär 9 september.

 

H102665M-28

NEED Det är inte bara doftljus som behövs hemma nu, utan också en ny mysig filt. Jag funderar på att investera i en klassiker från Hermès. Kanske en tidig julklapp till mig själv.

 

 

 

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar