Annons
Annons


WANT WEAR NEED READ


mantis

WANT – Nu är min sänggavel färdig och jag ska hämta den snart, och ni vet hur en sak leder till en annan… Nu vill jag ha en ny lampa i fönstret i sovrummet och denna från Mantis står högst upp på önskelistan.

image001

READ – Jag fick ett tack för senast-mejl av Paola Navone (ja, förmodligen skrivet av hennes assistent) och en inbjudan till hennes book release i London imorgon. Tyvärr har jag ingen möjlighet att kasta mig på ett flyg till London, men boken  kommer jag definitivt att köpa! Vill bara veta mer om henne och hennes design efter torsdagens middag.

rodebjer_dalia_gray_melange_product

WEAR – Höstens skönaste tröja är kanske Dalia från Rodebjer.

13098853_1854075188153237_898684675_n

NEED – Ni vet hur allt smink alltid tar slut samtidigt, och är det inte så med kökspryttlarna också!? Usch, allt är sunkigt i mitt kök och jag behöver ta en tripp till Iris Hantverk i Gamla stan och investera i ett gäng fräscha köksprodukter. Så mycket roligare att göra allt det tråkiga då.

 

Annons

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar