Annons
Annons


want need wear read


Sovrum_DirtyLinen

Need – Jag behöver nya underlakan och sneglar på Dirty Linen som har ett stort lakan som fungerar som sängkappa och underlinne i ett. Så smart.

13321_b2eb805853-stay_sofa_220x95_belsuede-003_side

Want – Hur fin skulle inte soffan STAY från Gubi vara tillsammans med min gröna MeliMeli i linne och vita Gervasoni Love seat i mitt vardagsrum!? Den är ju som gjord för det. Den perfekta trion. Och så var det priset då…

Annons

s02_filippa_k_avd_003_2-768x1024

Wear – Vill bara gosa i mysiga polotröjor nu. Gärna i kaschmir.

thehinterland_cover_rgb

Read – Det enda man känner för att göra nu är ju att åka ut på landet och kura i en stuga. Boken The Hinterland ser ut ringa in min sinnesstämning på pricken. Jag trodde att Hinterland betydde vad vi på norrländska kallar ”bakland”, det vill säga ett skuggigt läge, men nu när jag slog upp ordet ser jag att det betyder inland.

Jag måste utöver boken Hinterland även passa på att tipsa om netflix-serien Hinterland; ett krimdrama som utspelar sig på landsbygden i Wales natur med böljande kullar, leriga stigar och ockra-färgad höstskog. Gillar ni Bron och The Killings så kommer ni att gilla Hinterland.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (3)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar