Annons
Annons


Vincent Van Duysen


Beligiske Vincent Van Duysen är en av de tongivande inredningsarkitekterna sedan lång tid tillbaka, men han säger själv att han är på toppen av sin karriär just nu. Och jag är sjukt sugen på att åka på en inspirationsresa till Antwerpen och besöka detta ställe till exempel. Graanmarkt 13 som är en lifestyle-butik med en handplockad samling mode- och inredningsobjekt, och dessutom kan man besöka restaurangen och en lägenhet designad av Vincent van Duysen.

Annons

”An Ode to Simplicity”

Van Duysens signum är att han utgår från det rena enkla och sedan lägger till värme, elegans och sensualitet.

Ett tidlöst och underbart koncept tycker jag, vars röda tråd sedan jag började intressera mig för inredning som tonåring, har varit i linje med detta, trots att jag gör mina små utsvävningar påverkad av tiden jag lever i.

Bilderna här kommer från Cereal och artikeln Calming Space av Lucy Brook och bilder av Rich Stapleton (photos).

 

DELA (4)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar