Annons
Annons


VIGNA CHAIR BY MAGIS


Vigna_loc

 

Via Amelias fina lista fick jag upp ögonen för Vigna Chair från Magis. Så fin i trädgården…

 

1fac88304ad7c34543a75fde23da2dc5_980x0_85_ns_v4

Men den egentliga anledningen till att jag uppmärksammade den var nog att jag letar skrivbordsstol till mina tjejer.

Annons

För snart har jag ju två skolflickor här hemma, förskoleklass förvisso, men ändå. Och då behöver de ju ordentliga arbetsplatser. Sen vet jag ju hur det blir, de står där oanvända, då vi alltid sitter vid det stora köksbordet tillsammans, men ändå. Det är ju lite gölligt med ett skrivbord när man börjar skolan. Jag minns själv allt som jag hade i lådorna i mitt. Som jag dessutom har kvar här hemma, även om det känns alldeles för shabby för mig. Men det stannar förhoppningsvis i släkten.

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar