Annons
Annons


Vårkänslor!


Det måste vara våren antar jag, då jag som vanligtvis inte har så mycket färg här hemma vältrar mig i det. En färgglad kimono åkte upp på en garderobsdörr i förbifarten, och bredvid en palm skapades en härlig tropisk känsla i den hörnan. Så den fick hänga kvar där. Dessutom har jag lagt ut alla mina färggladaste coffee table books på vardagsrumsbordet.

Annons

Helgblommorna var också en riktig färginjektion denna vecka; här fortfarande krispiga när jag tog bilden i fredags morse. Bara en sån sak, att man kan ta en bild på morgonen innan man sticker hemifrån. Äntligen är våren och ljuset här på riktigt.

Och vilken Valborgsmässoafton vi fick här i Stockholm! Vi var ute och åt i Gamla stan och hamnade i ett fackeltåg som tågade från Stortorget ut på Riddarholmen. Mer turister än svenskar, tror jag, men alldeles magiskt. Förutom en ljummen och skön kväll, bjöd Stockholm också på en underbar solnedgång. Älskar Stockholm!

Det blev en liten välbehövlig paus här på bloggen, men nu är det vardag igen; inte helt fel det heller. Kontrasterna! Nu kör vi.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar