Annons
Annons


Vårkänslor & en snygg krok


Dags att ta helg och det gör vi med en titt in i lägenheten på Gästrikegatan här i Vasastan, som är till salu just nu, som känns härligt ljus och vårig.

Himla fint tyg på stolen där i hörnet.

Jag gillar verkligen Hays HOOK. Här i ”Ash” men den finns i flera färger. Är väldigt sugen på att slå till på en själv faktiskt.

Annons

Här en närmare titt, i den gröna versionen. Visst är den snygg!?

Äntligen fredag och jag har piffat lite på min balkong som ligger i bästa sydväst-läget, så jag har sol där länge. I år tänkte jag ha olika kryddor i lådorna, och inte så mycket blommande växter. En klassisk Gränsfors-kruka har jag slagit till på och den är fylld med små vita ”violpenséer”. Men det får räcka. Efter semestern ska jag styla om balkongen, för en lite lummigare look så man kan njuta av grönskan där ute långt in i September.

Photo: 1-7 via Fantastic Frank; 8 Hay

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar