Annons
Annons


Vackert hem i Malmö


När Svante lade upp en bild av Elle Decorations senaste omslag tänkte jag genast att den där tidningen ska jag köpa direkt när jag landar hemma i Sverige igen. Och det gjorde jag. Nu såg jag dock att bilderna från omslagshemmet fanns på Elles sida också.

Annons

Jag gillar ju den här typen av hem, där man blandar friskt men just det skapar en skön helhet. Lite i samma andra som hos mig, men hemma hos mig är det nog lite mindre eklektiskt ändå.

Jag är så inspirerad inför att fixa hemma nu och hämtade ut en ny lampa till vardagsrummet idag. Den blev bättre än väntat! Dessutom tjatar mina tjejer hål i huvudet på mig just nu, och vill fixa med egna rum och få lite mer som ”stortjejer” som de säger. Och de vill kasta ut alla växter för de säger att de är trötta på att bo i en djungel…

Så lördagsnöjet i kväll blir faktiskt att inreda ”stortjejsrum” och inventera framtida behov. Inte mig emot, bara kul att ha inredningsassistenter här hemma. Kanske inte så konstigt att det blivit så. De har lekt stajlinglekar sedan de var små. Jag kommer inte ihåg att man gjorde det själv direkt.

De marockanska mattorna i deras rum hopppas jag få bo kvar, för visst är de alldeles magiska i barnrum!?

Foto: Marcus Lawett via Elle Decoration

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar