Annons
Annons


Upplandsgatan 74


Jag såg att den här etagelägenheten med utsikt över Änkehusparken hemma på min gata i stan var till salu. Den känns inte helt sönderstajlad, utan rätt klassik och dessutom luftig och somrig. Speciellt kontoret nedan med utsikt över parken föll mig i smaken. Man får lite inspiration att sitta där och skriva på en sekelskiftesroman a la Hjalmar Gullberg.

Annons

Smart och snygg förvaring under trappan.

Ny vecka och oj vad det är intensivt på alla fronter nu; jobb, avslutningar på såväl skolor (och så klart har jag barnen på två olika skolor = två skolavslutningar; varför göra det enkelt för sig liksom?) som alla barnens aktiviteter, kalas (läs presentinköp) och högtider som ska firas. Och så fyller ju både min lilla och jag själv år i dagarna också. Jag tror bestämt vi ska ta oss en egen lyxig dag på fredag. Det finns inget roligare än att hänga med mina tjejer, allra helst på tu man hand.

För nationaldagen har jag ännu inga planer men kan tänka mig att reservera den dagen för återhämtning. Men efter den 15:e juni blir det lugnare. Bara att planera så bra som möjligt under denna period, och ligga ahead of the game. Snart är det semester.

Photo: via Per Jansson

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar