Annons
Annons


UPCYCLING


spisestue-koekken-trae-genbrug-lejlighed-koebenhavn-qrxcngenicqojbfkrfpfmg

När Julie och Morten flyttade in i sin nya lägenhet i Köpenhamn var den nyrenoverad men paret ville sätta sin egen prägel på den. De klädde in köksön i brunt läder och satte upp en platta av koppar för att skapa en varmare känsla i köket.

stue-sofa-vinduesvaeg-genbrug-lejlighed-kobenhavn-senscrrimitwugfyxxaqwqopbevaring-magasiner-stue-genbrug-koebenhavn-lejlighed-qv8qk1jssnngbmc9e18zda

De har genomgående inrett med möbler som de skapat själva, antingen helt och hållet eller utifrån en befintlig produkt. “Vi finder ofte vores ting brugt på markeder, på nettet eller i form af arvestykker, som vi renoverer eller sammensætter med andre ting til et unikt design. Vi går efter at lave rum, som er simple og stringente uden for meget larm”.

Så kallad upcycling, som innebär en uppgradering på produktionsskalan är något som vi alla borde ägna oss mer åt; bra på alla sätt både för miljön och plånboken och då lyckas man ju få det där personliga hemmet som alla strävar efter.

hjemme-kontor-skrivebord-trae-laeder-lejlighed-indre-by-p7nu8jcjiq9fx4h0p9-kdaknageraekke-genbrug-lejlighed-koebenhavn-0qc6r71j7rd-y7iyuj5cugbadevaerelse-genbrug-lejlighed-koebenhavn-3ys_ikxmggzhihdr3fp1bw

Jag fastnade för det här badrummet, fint i all sin enkelhet med en vacker utsikt.

Photo: Flemming Leitorp 

Annons

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar