Annons
Annons


Tuesday Mix


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Den här senapsgula puffen har jag ju här hemma, men den är rätt svår att plåta (för en amatör) men den här bilden stajlad av mina bloggkollegor Sundling Kickén gör den verkligen rättvisa. Jag älskar min puff! (Photo: Osman Tahir )

Annons

Så himla kul att färgstarka kreatören Paola Navone är årets hedersgäst, och har fått uppdraget att göra en installation vid entrén på Stockholm Furniture & Light Fair, under 2018 års upplaga av designveckan i Stockholm. Det slog mig att jag precis den här veckan vid samma tid för ett år sedan, satt under en palm på Hötorget med Paola. Se mer av Paolas hem här. (Photo: via SurfaceMag).

På tal om just Paola Navone så visade Amelia hennes serie för Merci nyligen. Till skillnad mot Amelia hade jag nog inte kunnat stå emot. Underbart ju! Vill ha allt.

Jag var inne på Granit häromdagen och stod och fingrade på dessa korgar. Jag och korgar är ju en never-ending story, men jag stod emot. Tror dock att jag måste gå tillbaka. Så bra att ha till allt ju.

Jag köper majoriteten av mina skor hos & Other Stories, då jag gillar deras design och de dessutom håller en bra prisklass. De här höga sandalerna som Isabella Löwengrip sportade på resa i Hong Kong nyligen är ju alldeles underbara. Och fin bild! Dessutom har jag ett sjukt Asien-längt just nu. Snart så… Behöver mer tips i Shanghai. Lämna gärna en rad i kommentarsfältet.

DELA (2)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar