Annons
Annons


Triss i påskveckan


Jag har redan tagit påsklov om jag ska vara ärlig, men här kommer lite smått och gott på min radar; Zara Kid:s kollektion Soft är helt i min stil, och jag skulle lätt kunna klicka hem allt till mina tjejer.

Annons

Nu har jag bestämt mig för kulör på mina sammetsgardiner, och  det blir samma som i MeliMeli Home:s showroom, och det var ju också där jag träffade Eleonora som driver Gotain. En grön fin nyans som dock kommer att se helt annorlunda ut hemma hos mig med mina ljusa väggar, till skillnad mot de mörka där.

Ett litet boktips till alla Mallis-älskare också; nya boken Mallorca som släpps i mitten av maj men som går att förbeställa redan nu. På tal om böcker, så skrev jag ju bestämt att jag skulle läsa Aftonland i julas, men jag erkänner. Det gjorde jag aldrig. Men nu har jag sträckläst halva boken under dagen, och den är alldeles underbar hittills. Hoppas att den håller hela vägen. Det var allt från mig i påsk-koma.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar