Annons
Annons


Triss i nyheter


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Två danska inredningsprofiler; stylisten/skribenten Katrine Martensen-Larsen och fotografen Kira Brandt släpper boken MOODS i slutet av maj. Den skulle jag gärna vilja bläddra i.

 

Jag har redan två krukor av Erika Pekkari för Svenskt Tenn; en ockra och en terracotta. Nu har den lanserats i två nya nyanser, och jag ska definitivt ta mig ner till Strandvägen för att se om Ostron är lika fin i verkligheten som på bild. (Tipstack till Weronica!)

Annons

Det är dags att köpa skolavslutningsklänningar till tjejerna, och jag letade runt på nätet. Det gick väl sådär; 9-åringen deklarerade inför mina förslag att hon inte ville ha klänning utan byxor (men kan kanske tänka sig en fin jumpsuit), och det hela slutade med att jag hittade en avslutningsklänning till mig själv i stället; denna ljuva kreation från & Other Stories.

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar