Annons
Annons


TRISS I MATTOR


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag behöver verkligen en ny matta i köket, och tänk om Cloudy Rug ändå fanns i en sandig ton. Då hade den varit alldeles perfekt. Älskar fransarna. (Soffan har jag ju här hemma i grönt också). Men grått funkar inte hos mig.

Annons

Jag har även spanat in Layereds Herringbone i (Sand Haze) som  är en handvävd matta av återvunna PET-flaskor. Men den vill jag ju gärna klämma och känna på innan jag bestämmer mig. Men jag verkar aldrig komma iväg…

Och så blev jag alldeles kär i Anine Bings matta som hon köpt i Turkiet. En sån här matta blir ju bara vackrare med mer patina genom åren. Ska jag behöva kavla upp armarna och leta igenom högar av mattor nu igen. Ni vet ju att jag är rätt luttrad vid det här laget.

Ni kanske har något annat bra på tips på en matta i sandtoner med någon form av struktur/mönster? För även om mina tjejer genom åren har utvecklat ett hyfsat bordsskick så händer det ju ibland olyckor, och då syns det inte lika väl som om mattan är helt enfärgad med en jämn yta.

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar