Annons
Annons


Triss i jul


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Ho, ho, ho; här drar vi i gång veckan med lite julstämning, tycker jag! Nej, men fastnade för den här härliga bilden från & Other Stories (och snurrande runt i deras Gift Shop en stund..) som jag hittade i min inbox. Nästan så att jag blev sugen på att gå och köpa en gran redan till helgen!

Annons

Kanske tar jag då också en sväng förbi Byredo som lanserat vintersäsongens dofter; Altar, Incense och Rose Water, i rött glas med rött vax (tipstack till Frida!). Dem måste jag helt klart sniffa lite närmare på.  

Är det en kanske en röd skinnkjol som gäller för min del på julafton i år? Den här från just & Other Stories var ju himla söt.

 

DELA (2)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar