Annons
Annons


Torsdagskväll och tips på bar och serie


Igår kväll svängde jag och en väninna förbi Kronobergsgatan 9 på Kungsholmen på en drink med anledning av att e-handlaren TypeO och vintage-handlaren Temporärt slog upp dörrarna till den tillfälliga design- och shoppingupplevelsen som de tillsammans iscensätter under Stockholm Design Week och Stockholm Furniture & Light Fair 2018 (mellan 2–11 februari). Här samlas inredning, design, konst och kaffe under ett tak.

Annons

Jag blev så inspirerad av blomsterarrangemangen och tänkte att i helgen är det jag som sätter ett fång vallmo i min Pallo-vas. Men inte lika sugen idag när vinden ven och snöblasket piskade i ansiktet; ville bara hem och mysa! Så inga fredagsblommor här hos mig idag. Men nystädat och dessutom planterade jag om lite krukväxter igår, så jag är glad ändå. Happy Friday!

När vi promenerade hemåt kände vi att vi inte hade hunnit prata klart och slank in på Apropos bar på St Eriksplan som dagen till ära hade blivit nominerad till en gulddrake i kategorien bästa bar 2018. Himla mysigt ställe, även om det var lite jidder kring var man fick sitta om man bara var två personer fast det var halvfullt…

Vi konstaterade i alla fall att torsdag var en bra dag att ta en spontandrink för då är det ju bara en dag kvar till helg. I kväll är det dock jag som kurar hemma, och jag har precis börjat med BBC-produktionen Retribution på Netflix. Danska och brittiska serier är ju min melodi, så jag har höga förväntningar. Och scenografin är alldeles ljuvlig. Tips x 2 alltså.

Photo: Mikael Lundblad styling: Fanny Skoglund och Jessica Lagerman.

DELA (0)
PINNA (24)

1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar