Annons
Annons


TOIO


seventeendoorsToio

 

Jag vet inte i hur många år jag önskat mig en Toio designad av Achille & Pier Giacomo Castiglioni (1962), och efter att jobbat galet intensivt med flera uppdrag parallellt på sluttampen inför semestern, tyckte jag att jag förtjänade en bonus. Från mig till mig ”because I am worth it!!”.

Annons

 

Ni får ursäkta växten som står i plastkrukan fortfarande, men igår kväll var jag så exalterad och kunde inte låta bli att knipsa en bild som hastigast med mobilen, och visst passar Toio bra där!? Tanken var att den skulle stå där palmen står, men när jag testade belysningen blev det så mysigt då den lyser upp hela hörnet från platsen den stor nu ändå och att belysa palmen blev så snyggt. Så nästa vecka måste jag fixa en kruka som passar där i hörnet. Jag tror jag vill ha en slät keramikkruka bara, och Zetas brukar ha fina. Får kolla det.

 

När vi gick och lade oss igår kväll sade jag till mina tjejer att i morgon är det äntligen sovmorgon. Ni får sova hur länge ni vill. Vi ska bara ta det lugnt. Men gissa vilka som var vakna kvart över sex. Nu måste vi ta och programmera om oss till sommartider. Det ska bli så ljuvligt!

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate


Annons


Laddar