Annons
Annons


Today’s lunch with Livrest


Dagens lunch intogs på Bukowskis med anledning av lanseringen av nya varumärket Livrest grundat av Claes Dalén som också bloggar här hos Residence. Den första produkten är ett svensktillverkat bokstativ i solitt trä, som finns i tre träslag; svartbetsad ask, valnöt eller körsbär. Givetvis har inget lämnats åt slumpen när det gäller Claes, utan produkten är ren perfektion. Läs mer om hur Claes tagit fram den HÄR.

Annons

Utsökt var även den intima lunch som Claes bjöd på i dag. Pressbilderna är dessutom magiska, så kila in HÄR hos Livrest för att se mer av stativen. Priset tycker jag förresten också är bra om jag får säga det. En produkt som tillför mycket lyx i en miljö för en överkomlig summa. Ja, mycket superlativ här idag.

Det lustiga är ett bokstativ har stått på min lista såå länge, och nu helt plötsligt har jag marknadens snyggaste. Och som pricken över i:et kommer stativet i ett tygklätt bokfodral, vilket gör att om man känner för att vila det en stund kan man bara lägga in det i fodralet och förvara det i bokhyllan eller som här då jag slängt det på bordet med övriga böcker. Perfektion som sagt.

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar