Annons
Annons


TODAY’S INSPIRATION


chelsea-hansford_gregoire-gamba_garance-dore_21

Jag gillar den här typen av reportage som fokuserar på detaljerna och människorna i ett hem. Lite som i reportagen vi gjorde när vi drev Lovely Life tidigare. Garance Doré är en tjej som började blogga 2006 och idag tio år senare driver hon ett jätteinspirerande webbmagasin. De här bilderna är tagna hemma hos en vän till Garance Doré; Chelsea och hennes man Greg. Hon är Creative Director for Simon Miller och han är läderhantverkare och har sin ateljé i hemmet.

Annons

chelsea-hansford_gregoire-gamba_garance-dore_18

Efter alla dessa exklusiva kök som sköljer över oss, måste jag säga att det jag går i gång på mest är sådana här enkla kök. Konstigt kanske, men så är det.

chelsea-hansford_gregoire-gamba_garance-dore_17-1chelsea-hansford_gregoire-gamba_garance-dore_16_vichelsea-hansford_gregoire-gamba_garance-dore_9chelsea-hansford_gregoire-gamba_garance-dore_24chelsea-hansford_gregoire-gamba_garance-dore_6

Garance Doré har också besökt Filippa K:s studio i Stockholm och samtalat om hållbarhet. Dagens lästips!

Till något helt annat. Jag har väldiga problem med kommentarsfältet; kommentarer försvinner och kommer tillbaka, men lite här och var istället för under rätt inlägg. Hojta gärna till om ni har problem med att kommentera på något sätt. Det uppskattas.

Photo: Erik Melvin via Garance Doré.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar