Annons
Annons


TODAY IN GOTHENBURG


IMG_2815

Idag vaknade jag upp i ett magiskt vitt Göteborg och efter en snabb kopp kaffe på Scandic Rubinen på Avenyn där jag spenderat natten, hoppade jag in i en taxi och åkte till Tredje Långgatan och Taverna Averna.

Annons

IMG_2810IMG_2817

Det var nämligen dags för den andra upplagan av Frukostfolket.

IMG_2843

Det var förstås Tant Johanna och Hanna Stefansson som stod för arrangemanget och temat för Frukostfolket denna gång var stickning. Så medan snöll föll utomhus satt vi inne i värmen och stickade.

IMG_2867

Dagens söta stickfröken Kristin från butiken Stikk (som också har webshop).

IMG_2824IMG_2862

Vi åt frukost så klart, och sen blev det kaffe och semla. Det gick över förväntan med rätstickningen för min del medan den aviga gick helt åt skogen… Kristin tyckte nog att jag var ett hopplöst fall, men jag har inte gett upp. Jag ska klara det. Fick med mig ett fint ljusgrått garn i min goodie bag, och jag tänker kanske komplettera med mer garn och ge mig på en filt istället för halsduken som Kristin rekommenderade. Tänk att ligga i soffan under en filt som du själv stickat, vilken känsla!?

IMG_2827

Efter frukostfolket mötte jag och Johanna upp Anna/Anna Gillar på ett glas vin och lite bloggsnack. Anna var i stan för Göteborgs filmfestival och premiären av Filip och Fredriks nya film ”Trevligt folk”. En viktig film i tider som dessa. Missa inte!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer | Translate


Annons


Laddar