Annons
Annons


Tine K Home Feel / Autumn 2018


Ett säkert sommartecken är att hösten och vinterns nyheter fyller inboxen. Jag hade ett mejl från Tine K Home med den härliga nyheten att deras katalog är på väg hem till mig, men att den redan nu finns att smygkika i på nätet. Tine K Home skapar ju sådana otroligt fina miljöbilder och deras ”katalog” är numera en inbunden bok och alltid lika inspirerande. Nu finns det dessutom förslag på färgkoder till deras sortiment i katalogen, så smart.

Annons

Själv fastnade jag totalt för dessa linnegardiner och gardinstänger som skapar den perfekta franska looken som man ju vill ha. De måste jag titta närmare på när jag kommer hem. Jag tycker det är så svårt att hitta snygga gardinstänger; alltid är det något jag inte gillar med dem. Men dessa – så fina!

HÄR kan ni bläddra i den nya katalogen. Som sagt, när man börjar känna sig utvilad kommer inspirationen som ett brev på posten och man börjar längta efter att få fixa hemma…

Photo: skärmdumpar från Tine K Home

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar