Annons
Annons


Till salu denna vecka


Det ligger en fin våning ute i Göteborg som har en riktigt bra planlösning och vackra originaldetaljer.

Fast visst måste man säga att trots fina tak, golv, fönster och stuckaturer gör dessa vita hem ingenting för en längre. Tänk detta med en kulör på väggarna, så dörröverstycket och listerna lyfts fram.

Annons

Som i veckans betydligt enklare men finaste hemnet-objekt (redan såld) vid Mariatorget i Stockholm.

Älskar bordet, och skulle vilja ha det som arbetsbord. Likaså Dry Studios Square Log som jag skrivit om tidigare är så vacker i sin enkelhet som nattduksbord här. Den står mycket högt på önskelista, som sideboard i mitt vardagsrum, bara en annan stark kandidat konkurrerar.

Jag klurar på att vara lite djärv och slå till på ett ordentligt överkast i sammet i en mörkare ton, då det känns lite ”blaskigt” i mitt sovrum, men när jag ser dessa bilder kan jag ju inte förneka att jag är mer en ev en linneperson, och då gärna i mjuka jordtoner. Får se hur det blir med mitt överkastinköp. Kanske skjuter på det till i höst så jag inte gör något förhastat, så får min marockanska pom pom-filt fortsätta agera överkast.

Och sen blir jag glad igen, över mina bruna praktiska trägolv. Ja, jag drömmer om såpaskurade men bruna golv är mjuka och varma och har mycket liv och själ i sig, tycker jag.

Veckans gölligaste bild på de här kompisarna hittade jag på Wolmar Yxkullsgatan i Stockholm.

Photos: 1-3 via Entence Mäkleri 4-7 via Fantastic Frank

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar