Annons
Annons


tile love in barcelona


Vilken härlig känsla den här sekelskiftesvåningen, inredd med bland annat lite danska klassiker, har. Notera hexagonkaklet på golvet. Jag är själv på gång med att renovera min lillhall (det kanske ni har hört förut?), och jag växlar mellan enkelt kalkstensgolv, marockanskt kakel, cementgolv och så just hexagon.

Annons

Vad tycker ni? Någon som har förslag på ett snyggt golv till en hall i en sekelskifteslägenhet. För att komplicera det hela vill jag helst att det ska passa ihop med det svart- och vitrutiga stengolvet i trapphuset… Jag vet, men min hjärna fungerar så, helheten kan jag inte ignorera.

pics: C. Schaulin – Originally posted on Fancy Windows via French by Design
 Imorgon är det fredag och då ska jag passa på att njuta av värmen på en stadens uteserveringar efter jobbet, så jag passar på att önska Happy Friday redan nu!
seventeendoors.blogspot.com

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer | Translate


Annons


Laddar