Annons
Annons


THURSDAY MIX


5630975

Ni vet ju hur jag älskar dörrar, därav namnet på min blogg, och här har ni ett objekt som inte bara bjuder på de bästa av dörrar med vackra överstycken,  utan dessutom ALLT som man drömmer om. Stuckaturen, taket och inte minst golvet som är så nära en fransk fiskbensparkett man kan komma i Stockholm. Nu tycker ni säkert att jag är knäpp, men jag skulle behålla golvet i befintligt skick. Jag är så trött på perfekta ytskikt. Läget kan man inte klaga på heller, precis vid vattnet vid Strandvägen. Drömvåningen! Tipstack till Elsa.

5630969itself

På lördag öppnar en omfattande retrospektiv utställning med en av Sveriges mest framgångsrika och betydande konstnärer, Cecilia Edefalk, på Prins Eugens Waldemarsudde. I utställningen visas verk från sent 1970-tal fram till idag. Edefalks nya arbeten ställer frågor om livets kretslopp, tron på livet och en önskan om att börja om på nytt.

Det känns som en perfekt aktivitet i oktober att bege sig ut på Djurgården till denna utställning och passa på att dessutom ta del av trädgården innan allt vissnar. Och så hela underbara Djurgården då.

the-dandelionf91b9cc15edeebaa98862fd35e90c78a

Den perfekta senapsfärgade kjolen att bära i oktober månad.

mansion_victoriana_en_londres_teresa_sapey_4058_600x750

Drömlampan; Zeppelin 2 av Marcel Wanders av Flos. Som gjord för mitt vardagsrum. Se resten av detta exklusiva hem här. En hel del lampor på önskelistan. Photo: Miguel Flores-Vianna

e822dabdbd5b2f64e6b1f7c502e72eb6

Word.

milkdecoration_tablesfleuries_03-895x1024

Här kommer ännu ett boktips; Tables Fleuries som kom ut i våras. Den ser så lockande ut. Förresten, jag har ju ett gammalt bord i köket som jag tycker är för mörkt, och jag funderar på om jag ska slipa av skivan, men orkar inte slipa hela bordet. Som här. Det kan väl funka?

bob-dylan-1300x630__artist-large

Annons

Vad tycker ni om dagens snackis; nämligen att nobelpriset i litteratur gick till Bob Dylan? Jag är inget superfan men jag tyckte ändå att det var ett bra val.

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar