Annons
Annons


Thursday Mix


 

Senaste Danska RUM följde med mig hem från Pressbyrån idag, och nu ska jag strax ta en kopp te och bläddra i det ovanligt tjocka numret (02/2017) innan jag går och lägger mig.

Ja, lite trött i mössan är jag idag då jag var ute på en sen middag igår.

Annons

Stjärnkocken Edin Dzemat och en av världens bästa bartenders, dansken Jonas Brandenborg Andersen, turnerar under april runt i Sverige med pop-up restaurangen Nuet – ett ”här och nu”-mat- och dryckeskoncept, och igår poppade den alltså upp på Lydmar i Stockholm. Vi fick ta av oss klockorna och lägga ner dem tillsammans med mobilen i en liten låda och hänge oss helt åt mat och dryck. Torsken ovan var det godaste jag smakat på länge!

(Pop-up restaurangen Nuet gästar Lydmar Hotel i Stockholm den 5 april, Linköping den 6 april och Göteborg den 26 april. Bokning för den 5/4 på Lydmar sker via deras bokningssystem och kan göras från och med den 30/3 kl. 9.00).

Missa inte den härliga intervjun med Sofia Wood hos Garance Doré. Hon har stil den tjejen alltså.

Den här soffan i vitt fårskinn skulle jag nästan kunna göra vad som helst för… Lyckans ost den som köper den!

Som sagt, dags att kalla det en dag och släcka ner här. I morgon är det fredag och helgbuketten kom med bud i kväll och står redan på bordet. Fin fredag!

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar