Annons
Annons


The Hoxton Amsterdam


Jag har suttit och försökt att boka in en resa till Amsterdam en weekend i vår, men inte lyckats få ihop det. Var jag vill bo är det ingen som helst tvekan om; nämligen The Hoxton Hotel, som består av fem kanalbyggnader som en gång i tiden var borgmästarens hem.

Annons

Underbara originaldetaljer. För att inte tala om läget med utsikt över Herengracht-kanalen.

Det här blå rummet med de stora fönstren är nog min favorit.

På nedervåningen ligger restaurangen Lotti’s som drivs i samarbete med Soho House. Det här hotellet i Amsterdam som öppnade 2015 är verkligen helt i min smak; så jag kan inte ens fantisera om hur fint det nya Hoxton som öppnar i Williamsburg under 2017 kommer att bli…

Photo: Press images The Hoxton

 

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar