Ulrika Randel
Ulrika Randel heter jag som driver bloggen vars namn kommer av att jag bor i en våning i Stockholm med just 17 dörrar. Inredning är min stora passion men här kan ni också läsa om mycket annat inom livsstil, såsom resor, mode, familjeliv och trädgård. Jag älskar den skandinaviska estetiken i kombination med bohemiska inslag. I mixen där någonstans hittar ni min stil. Här visar jag glimtar från mitt eget hem och liv, blandat med inspiration från annat håll. Välkomna!
Annons
Annons

The Audo Copenhagen

Jag är nyss hemkommen från 3 Days of Design Copenhagen och tänkte börja med att visa några bilder från en av de stora händelserna, nämligen smygöppningen av The Audo i Nordhavn; ett koncept av Norm Architects i samarbete med Dux, Dinesen och Menu World för att nämna några av aktörerna. Vi fick en intim och lyxig rundtur av Dux i fastigheten.

Annons

As a concept store, boutique residence, material library, restaurant, café, creative work and event space, The Audo is a hybrid, uniting design, work-life, hospitality and community in one.”

Annons

Annons

Under min vistelse i Köpenhamn hängde jag med mina kollegor (och lyckopillren) Henrik Nero och Madeleine Asplund Klingstedt. Här med Michaéla Bjørg Kornbek från The Audo. Så kul att se både Madde (Lineaire) och Claes Dahléns design (Livrest) spridda i byggnaden.

Annons

Så fina sviter som man från och med augusti kan bo i. Här måste jag nog ge lite fotocred till Henrik också som jag lånade ut min kamera till, medan jag själv gick runt och minglade.

Annons

Henrik fångade oss här under rundturen; Karin från Trendgruppen, Anna Back Jansson designchef på DUX, Madde och jag i ny Ganni-klänning så klart, för man vill ju lajva dansk tjej i blommig klänning när man är i Köpenhamn.

Själva bodde vi inne i stan på Hotel D’Anglaterre som också är utrustade med Dux-sängar, och sov som en bebis där kan jag säga. Efter rundturen hos The Audo blev det en mysig middag på Orangeriet i Kungens Have denna vackra vårkväll med en efterföljande runda på stan. Stort tack till alla inblandade för en magisk kväll i min favoritstad!

Dela på:
Laddar