Annons
Annons


TÄVLING!


Unknown

 

Idag tipsar jag om en tävling  i samarbete med Alltid.se. För er som undrar vad Alltid är kan jag berätta att det är lite som Spotify fast för el. Alltid sänker din elkostnad och du slipper bindningstid, och även om du redan är bunden i ett elavtal kan du ändå bli kund. Alltid erbjuder dessutom ett bonussystem som innebär att när du lever hållbart och till exempel cyklar, äter vegetariskt eller sopsorterar får du bonus som du kan köpa något fint för eller skänka till välgörenhet. Nu till tävlingen:

Annons

 

Tävla och vinn en BMW i3 elbil i ett helt år

2-3 pris är en BMW elcykel, värde 27 000kr

4-10e pris är 500 kr i el hos Alltid

 

För att delta i tävlingen behöver du registrera dig hos Alltid och svara på en fråga, tipsa minst en kompis om tävlingen, och dela med dig av ditt bästa hållbarhetstips. Alla tre moment måste genomföras, och vinsterna kommer att gå till de tävlande med de bästa hållbarhetstipsen. Tävlar gör du här.

 

Tävlingen pågår 10 juni till 31 augusti. Tävlingsvillkor finns här. Ev vinstskatt betalas av vinnaren som utses av en jury som utgörs av medarbetare från Alltid.se och BMW. Beslutet kan inte överklagas.

 

Tävlingen presenteras i samarbete med Alltid.se

 

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar