Annons
Annons


TANT JOHANNA FOR SADOLIN


Sadolin_TJC_Lounge

Ni har väl inte missat att min stilsäkra kollega och färgexpert Johanna Bradford här hos oss på Lovely Life i dagarna släpper en egen kollektion av sex snygga kulörer i samarbete med Sadolin. Dessutom står Johanna för styling av pressbilderna. Jag älskar både den här blå kulören, Dusty blue, och stylingen ovan. Och bordet! Jag höll på att buda på ett likadant på nätet nyligen. Ångrar mig nu kan jag säga.

Annons

b8c2fad43032ae46_org

Som Johanna själv säger; det bästa med kollektionen är att alla kulörer går att kombinera med varandra. Man erbjuds helt enkelt ett färdigt genomarbetat koncept och slipper obehagliga överraskningar såsom färger som inte matchar med varandra. Dessutom känns kulörerna både aktuella och tidlösa. Grymt jobbat!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate


Annons


Laddar