Annons
Annons


Tankar om ett gammalt trädgårdsbord


På senare tid har jag noterat att många restauranger har utemöbler i sand/lera-toner och jag tycker det är så himla fint. Jag har ju ett gammalt trädgårdsbord som stått i ett hörn i vardagsrummet men när mina nya gardiner åkte upp så passade det inte där längre. Men jag ville inte kasta ut det, så istället fick det bli nattduksbord. Så nöjd. Det är riktigt trevligt med ett stort bord vid sängen, där jag nu har högar av magasin, böcker samt växter.

Annons

 

Men, det är lite för skabbigt för min smak, så nu fick jag den briljanta idéen att jag ska måla det i just en sådan ton. För inspiration snurrade jag runt på franska Fermob sida. Här ett trädgårdsbord liknande mitt, fast mitt är gammalt alltså. Fint i den här kulören va!?

Fermobs bord Caractère är en av 2017 års nyheter; och släpps i juli. Rymmer många, men ändå nätt. Superfint!

 

Här är kulörerna som Fermob använder, Nutmeg och Linen. Jag tror jag rör ihop min egen nyans någonstans mittemellan dessa. Fermob har också en inspirerande katalog som man kan bläddra i här.

Alltså, just nu känns det som jag arbetar halvtid som reseplanerare. Jag har nu bokat sju middagar i Palma, mejlat med hotell om rum, bokat färjor i Grekland och ditten och datten. Dags att fortsätta boka beach clubs nu då. Men så himla skönt att ha det mesta uppstyrt faktiskt. Så kan man maximera tiden on location. Åh, vad jag längtar efter att kasta mig ut i medelhavets blå vatten nu. Snart.

LÄS OCKSÅ

DELA (1)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar