Annons
Annons


Svenskt tenns nya utställning


I morse passade jag och min stora tjej på att svänga förbi Svenskt Tenn på pressfrukost i samband presentationen av den nya utställningen ”Vem är du” där man hade använt 6 återkommande möbler och inrett fyra olika rum med dem.

Annons

Jag kände mig ändå inte helt hemma i något av rummen, men gärna i en mix av det här rummet (älskar förresten Hermés-kuddarna med tigrarna).

Och detta, men i en ljusare färgskala. Men det första rummet är nog lite roligare ändå, tycker jag.

”Mamma, det här är jag”, sade min förstfödda. Ljust och fräscht ska det vara alltså. Det fjärde rummet skulle jag säga var mest Svenskt Tenn-klassiskt.

Jag blev så inspirerad av dessa rum, och inser att jag måste göra ett ryck med kuddkollektionen här hemma. Svenskt Tenn alltså, så mycket fina detaljer, precis överallt och när det är så här bra inrett så tar de inte ut varandra, utan helheten blir bara så bra. En tripp till Strandvägen rekommenderas, om man önskar en härlig dos inredningsinspiration alltså.

Photo: Svenskt Tenn pressbilder

 

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar