Annons
Annons


SUNFLOWERS AND A NEW VASE


IMG_0857

 

Denna morgon vaknade jag av ösregn och i mitt kök var det mörkt och trist.

 

IMG_0844

 

Alldeles extra glad blev jag då av ett fång solrosor som jag inte kunde låta bli att köpa med mig när jag passerade torget igår. De blev så himla fina i min nya vas från norska Wik & Walsøe. Jag gillar hur det rustika stengodset har en glaserad kant längst upp. Det gör att det inte blir för lantligt utan känns just rustikt men modernt på samma gång.

Annons

En liten ny kaffekopp har jag också, och den är ju alldeles perfekt för mig som ska dra ner på kaffedrickandet nu i höst. Desto större nya tekoppar har jag också, men de får jag visa en annan gång. Nu full fart iväg på jobb! Fin dag alla!

LÄS OCKSÅ

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate


Annons


Laddar