Annons
Annons


Sunday Mood


Lillaego

Nu har ju hålet i väggen här i kvarteret på Västmannagatan också givit ut en kokbok, ”Lilla Ego – en oklassisk kokbok”. Snygg, och ett julklappstips till den matintresserade.

 

7107199_2-630x690

Jag är ju uppvuxen med ett klassiskt änglaspel på julbordet, och just dessa har inspirerat De Intuïtiefabriek som formgivit och skapat en modern ljusstake där värmen från levande ljus får det att snurra. Jag tycker den är superfin! Finns för ett, tre eller fyra ljus.

22fcd76dfcbe28cb28d25bf5b31833d4

Annons

Även om bloggen här har blivit lite lidande den sista veckan av alla åtaganden som man har denna tid på året, ligger jag ändå bra till på julfronten. Jag hade en drink här hemma i torsdags och då var jag tvungen att röja inför den, så nu är det riktigt fint här hemma. Julen handlar ju trots allt inte om att städa och köpa julklappar, utan att njuta av tiden och varandra! Jag är i full färd.

svenskt_tenn_bordspol_grupp_2--815603206-rszww1500h1500-83

Denna bordspöl av Carina Seth Andersson och Jakob Solgren stod jag och fingrade på idag inne på Svenskt Tenn, men det blev inget köp. Men jag hoppas att den kommer i tenn snart också; då kommer jag definitivt inte att kunna motstå. Himla bra-att-ha-grej.

LÄS OCKSÅ

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera | Translate


Annons


Laddar