Annons
Annons


Sunday Mix


Här följer lite fint som jag snappade upp under veckan som gick; först ut är snygga vikväggen som min kära kollega här på Residence Magazine designat, och Madeleine och kollegan Erik Asplund lanserade också möbelkollektionen Lineaire. Läs mer om den här.

Annons

Elsa har vid ett par tillfällen skrivit om att ”Jane Birkin absolut är 2017-års modeförebild deluxe (—) Det viktigaste är ju såklart den ikoniska korgväskan!”

Inget snack om den saken; en av världens ledande modeprofiler på Instagram Sincerely Jules sportar givetvis en korgväska nere på Amalfi-kusten.

Ja inte bara en, utan två. Jag vill också ha en, men jag kan tänka mig att efter vintage-drottningen Elsa har ordat, så dammsugs alla loppisar runt om i landet, as we speak.

Natalie Schuterman har ju numera en Homewear-avdelning och där finns Rina Menardis fina produkter. Den här stora skålen är precis vad jag behöver.

Jag hoppas att alla mammor blivit ordentligt uppmärksammade idag. Jag fick ett fång syrener och massa pussar. Kan inte tänka mig något bättre.

Förra året tipsade jag i god tid om att man kan skänka en säker förlossning inför morsdagen. I år är jag lite sent ute, men det är dock aldrig för sent att skänka en förlossning till en annan kvinna där ute i världen. Och det passar som present alla dagar på året.

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar