Annons
Annons


Sunday Mix


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Veckans härligaste inredningsinspiration bjöd mina kollegor Evalotta Sundling och Elin Kickén i samband med Metros nya satsning InMyCorner.se där man teamat ihop sig med 15 skandinaviska designers och återförsäljare och kommer att sälja inredning som posters, ramar, belysning, vaser, keramik och hemtextilier. Läs mer HÄR. Notera takkronan som är alldeles ljuvlig och den fina väggkulören. Foto: Kristofer Johnsson

Annons

Under veckan skrev jag om trenden med klättrande växter i fönstret. Det inlägget var ju så klart inte komplett utan bilder från Malin Perssons magiska kök där det är gullrankan som regerar. Se mer bilder HÄR.

Förra veckan när mitt flöde fylldes av bilder från tropiska destinationer som Maldiverna eller soliga alptoppar satt jag ju här hemma tyckte lite synd om mig själv. Men nästa vecka år det vår tur och jag spanade in lite vårnytt hos min favorit & Other Stories; den här kjolen skulle funka bra som basplagg och stråväskan är still going strong, men i år ska den vara rund.

När snön yrde som allra mest satt jag alltså och bokade sommarsemestern. Hittills är ett par veckor i Spanien bokade och sen blir det alltså en vecka på Mykonos. Men först en blixtvisit till Åre med ett gäng inredningsmänniskor denna vecka, och Dubai med familjen nästa. Äntligen!

Just nu är mitt huvud ändå fullt med Mykonos och jag ramlade över de här skisserna av en privat villa på Mykonos. Är det något jag drömmer om så är det ett eget hus på en ö i den grekiska övärlden. Jag är ju en sann grekofil. HÄR finns det massor av härliga skisser på olika projekt att drömma sig bort till.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar