Annons
Annons


Sunday Mix


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Här är årets trendigaste julstrumpor i sammet från Ferm Living, perfekta för minimalisten då de smälter in i inredningen.

Jag var ju rätt tidig med att skriva om veckans mest ombloggade hem, nämligen Surbrunnsgatan 4. Helt klart var jag inne på rätt spår när jag skrev att ”man skulle kunna tänka sig att stora delar av inredningen kommer från Dusty Deco.” Jodå, det är ju Dusty Deco-paret Edin och Lina Kjellvertz eget hem som är till salu nu. Se mer av barnrummet hos Lina HÄR. Ett bra bloggtips också.

Annons

Jag har en svacka när det gäller inredning just nu. Allt ser likadant ut överallt. Då vänder jag i vanlig ordning tillbaka till The Socialite Family. Enkelt, väl valda objekt och alltid en så skön känsla i dessa hem.

Min bloggkollega Claes har varit i New York och har svängt i hop en bra guide. Ja tack, jag skulle gärna ta en söndagsdrink och en lätt skaldjursmiddag hos Maison Premiere på Bedford Avenue i Williamsburg i eftermiddag.

Odem Atelier har jag skrivit om tidigare, och man forsätter att utöka sortimentet med handplockade unika produkter. Min första önskeklapp i år blir denna Draped Ceramic Vase av Sofia Tufvasson. Snälla tomten.

Jag har en galet intensiv vecka framför på alla plan, så nu ska jag lägga mig på soffan med en god bok och ladda betterierna. Fin söndag alla!

DELA (3)
PINNA (10)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar