Annons
Annons


Sunday Mix


Veckans mest inspirerande hem är utan tvekan Elsa Billgrens föräldrahem, som Elsa visade på sin blogg nyligen.

Så otroligt vackert och så före sin tid! Se mer bilder hos Elsa.

En bok som jag gärna skulle se på mitt coffee table är Yves Saint Laurent The Scandal Collection. Så härlig på alla sätt.

Annons

Alldeles extra tjusig i den här miljön; ja, hela hemmet är ju fullt av detaljer som man vill studera närmare.

Daniella Witte har bytt kök och bjuder på en liten glimt. Eftersom det är ett samarbete får vi vänta lite innan det är dags att visa hela härligheten. Det ser i alla fall himla harmoniskt ut! Precis som vanligt när det gäller Daniellas interiörer med andra ord.

Samma kök kan man även se i Valerie Aflalos nya hus. Hela den renoveringen är så spännande, då familjen köpt ett rätt ordinärt hus och genomfört ett rejält lyft. Det märks att Valerie är designer och van att tänka nytt och i stora perspektiv.

Är det bara jag som är trött på alla jackor, mössor och vantar som nu ligger och skräpar i hallen? Vi befinner oss ju mellan  höst/vinter och vädret svänger hit och dit. Jag såg den här lösningen med korgarna på hatthyllan och tror att jag ska copy pejsta den. Bara att trycka ner allt två minuter innan gästerna kommer. Och sen panikvända upp å ner på korgarna på morgonen två minuter före avgång. Sådana lösningar gillar jag. (Se mer av lägenheten som är till salu på Tegnérgatan 11 HÄR).

DELA (0)
PINNA (10)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar