Annons
Annons


Sunday Mix


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Jag såg ett par fina hem ute till försäljning. Vem vill inte ha ett hemmakontor som detta? Se mer av denna lägenhet på Karlavägen i Stockholm HÄR.

Den här lägenheten på Styrmansgatan fångade mitt öga då man jobbat bra med interiören genom att mjuka upp rätt sterila ytor. Som här i köket; in med en soffa, mjuka material som rotting, gamla skinnband på köksskåpen och ett par blad ur ett herbarium på köksbänken. Notera också den skulpturala jugend-lampan i fönstret. Jag skulle gärna vilja ha något liknande, men de ligger i högt i pris nu då de blivit så populära på senare år.

Annons

Och även i badrummet har man lagt vikt vid konst och skulpturer för att mjuka upp miljön. Fint. Se mer av våningen här.

En pendel i fönstret är ju något som helt försvunnit på senare år, och mest bara syns hemma hos gamla tanter. Jag är dock väldigt sugen på just en hängande ph-lampa i mitt burspråk i köket, då jag inte vill lysa upp med hjälp av spots etc. Inte min grej. Gul eller grön ska den vara.

Helst vill jag ha ett vintage-exemplar. Så ser ni en i en butik någonstans, så får ni gärna tipsa.

Dessutom vill jag tipsa om att det är sista dagen att nominera era favoriter till Elle Decoration Swedish Design Awards 2018, och årets inredningsbloggare som beskrivs så här:

”Årets inredningsbloggare är en person som inspirerar andra till inredningsglädje i en blogg och/eller i sociala medier, såsom Instagram, Pinterest och Facebook. Nyckelordet är inredningsinspiration och det kan innebära allt från handfasta gör det själv-tips till utvalda bilder från inspirerande miljöer. Vi söker alltså efter Sveriges främsta influencer inom inredning.”

Priset har ju bara ett par år på nacken, och det första året var jag en av finalisterna och det vore så kul att vara med igen. Att blogga regelbundet år efter år, och att öppna upp sitt hem genom att visa bilder från det är faktiskt mer krävande än man kanske skulle kunna tro. Men att blogga är för mig i slutet av dagen något av en passion så det är därför jag forsätter, och om ni som läser uppskattar det ni ser här, så vore det superkul om ni ville nominera mig. Tusen tack!!

Jag har har haft svårt att bli av med min jetlag efter resan till Kina då jag bara inte orkar hålla mig vaken på kvällen utan somnar med tjejerna. Sedan vaknar jag ju så klart mellan tre och fem på natten, men som tur är har jag kunnat titta på Top of the Lake – China Girl då. Detta är alltså andra säsongen av denna serie, så har ni missat första har ni verkligen något att se fram emot. Rekommenderas!

Nu ska vi röja upp här hemma, trots det fina vädret ute. Jag vet inte hur jag tänkte när jag bokade in en intervju med en journalist från tidningen FORM på måndagen efter min tripp. Väskor som är halvt uppackade och allmänt kaos råder här hemma. Man vill ju inte att det ska stå i tidningen att det är svårt att tro att en så kallad influencer, som jag tror artikeln ska handla om, bor här. Fy fasen, bara att ta tag i det hela nu. Faktiskt bra när man måste i bland.

 

DELA (3)
PINNA (1)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar