Annons
Annons


Sunday Mix


Danmarks mest stilsäkra influencer Pernille Teisbeak har gift sig, och självklart är det kul att se alla hennes val; buketten, bilen, tårtan, dukningen och givetvis klänningen. HÄR hittar ni alla bilderna.

Annons

Jag är så sugen på att utöka min samling koppar från Royal Copenhagen med denna två-pack Elements. I dessa vill jag dricka mitt morgonkaffe i höst. Helt rätt toner.

Jag måste också tipsa om bästa dop- eller födelsedagspresenten, nämligen att ge bort en fotografering som mina tjejer fick av sin gudmor. Efter styling på Björn Axén drog vi ut på Djurgården till en allé, som jag faktiskt aldrig sett förut, och plåtade. Sedan bjöd gudmor på söndagsmiddag på Brillo. Bästa, mysigaste söndagen på länge!

Aesop har släppt sin tredje doft med den oerhört vackra titeln Hwyl (Definition of hwyl – in Welsh use – a stirring feeling of emotional motivation and energy). Den är framtagen i samarbete med franske parfymören Barnabé Fillion, och är ett samtal om mörkgröna texturer som för tankarna till grönskan och stillheten i en uråldrig japansk skog. Det första rökiga intrycket övergår i aromatiska kryddor och frisk timjan. Cypressnoten leder till ett varmt och träigt hjärta medan noter av vetiverextrakt, rökelse och mossa skapar en bestående, jordig sensualitet.

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar